Een plek voor elk moment van de werkdag

De structuur van de kantoortuin is opgebouwd uit een aantal terrassen in verschillende varianten en maten: een groot centraal gelegen terras vlakbij het kantoor, een lounge- en een ‘concentratieterras’ achterin de tuin. Het grote terras is ingericht met lange houten tafels en biedt ruim plaats voor de lunch of kantoor-barbecues.

ontwerp kantoortuin tuinarchitect

Geen spiegelende schermen en altijd stroom

In de vloer verzonken parasols geven hier schaduw en voorkomen spiegelende laptopschermen. Wanneer je vervolgens even goed tussen de beplanting kijkt is er altijd een stroompunt te vinden om je adapter in te pluggen.

Fijne bossfeer voor de vrijmibo

Achterin de kantoortuin geven oude statige bomen een heerlijke bossfeer waar in een open plek het loungeterras is gesitueerd. Hier staat een speciaal ontworpen modulaire loungeset. In kleine setting prima geschikt voor informeel overleg en in grote setting ontspannen voor een lange vrijdagmiddag-borrel. Meer verborgen tussen het groen bevindt zich tenslotte het concentratieterras. Hier kun je onder een gespannen zonnedoek aan een goede werktafel rust vinden en je even terugtrekken.

Waarom zou je eigenlijk binnen in de airco werken als het buiten heerlijk weer is?

tuinontwerp kantoortuin het nieuwe werken

Gerelateerde projecten