Studio REDD is een ontwerpstudio voor de buitenruimte.

Wij hebben de overtuiging dat een goed ontworpen tuin het verschil maakt tussen ergens wonen en je écht thuis voelen. Wanneer wij werken aan een tuinontwerp voor onze opdrachtgevers, creëren we harmonie tussen architectuur, landschap en leefstijl.

Ons specialisme is het turn key en onder architectuur realiseren van private (villa)tuinen, dakterrassen, wellnessruimtes en landschappen. Voor zakelijke en professionele opdrachtgevers (zoals overheden, architecten en vastgoedinvesteerders) ontwikkelen en verwezenlijken wij daarnaast plannen voor de openbare buitenruimte.

Individueel en vooruitstrevend design

Altijd staat de gebruiker met zijn wensen en manier van leven centraal. Daarnaast gebruiken we onze vooruitstrevende visie op design om een tot in detail uitgewerkt en individueel ontwerp te realiseren. Elk eindresultaat is persoonlijk, helder in lijnvoering en een ultieme balans tussen architectuur en landschap.

Turn key realisatie

Onze opdrachtgevers hechten zeer aan onze kwaliteiten en de waarde van ons netwerk met leveranciers en partners. Zij kiezen bewust voor een zorgeloze turn key oplossing voor hun buitenruimte. Daarom starten wij elk project met een volledig uitgewerkt ontwerp en eindigen we pas als het project tot in de kleinste details is afgerond. Niet alleen het design maar ook beplanting, materialen, verlichting en meubilair maken onderdeel uit van onze brede expertise. Het is ons doel om volledige ontzorging te bieden. Dat doen we op een heldere manier. Alle aspecten, inclusief planning, samenwerkingspartners, leveranciers en kostenopbouw houden we in de hand en leggen we per beslissing ter goedkeuring voor.

Van jongensdroom tot veelzijdige studio

In 2009 startte Studio REDD als een droom van twee studievrienden. Naamgevers Daan en Richard ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan Van Hall Larenstein. Al snel bleken ze beiden sterk gefascineerd door natuur, architectuur en technologie. Nog tijdens hun studie richten ze Studio REDD op. Richard kiest na afronding van zijn opleiding voor nog een studie: Landschapsarchitectuur aan de TU Delft. Daan doet bij de Gemeente Breda waardevolle werkervaring op tijdens omvangrijke en complexe projecten. Daarna breekt het moment aan waarop ze besluiten om écht op eigen benen te gaan staan. Ze kiezen fulltime voor Studio REDD. Die keuze blijkt zowel professioneel als persoonlijk een succes. Inmiddels is de multidisciplinaire ontwerpstudio uitgebreid en werkt een veelzijdig team aan projecten in binnen- en buitenland.

Meer weten over het team van Studio REDD? Bekijk dan ook onze teampagina.