Expositie Stad = Natuur

Expositie STAD = NATUUR

Kunstloc Brabant en REDD Landscapes presenteren van 15 september tot en met 20 november a.s. de expositie STAD=NATUUR, door de ogen van kunstenaars, vormgevers en (landschaps)architecten.

Een expositie die het verhaal vertelt over klimaatadaptatie en het streven naar een nieuw evenwicht tussen mensen, planten, dieren, bodem en water in de stad. Prikkelende kunstwerken en installaties laten zien hoe creatieve makers hun verbeeldingskracht inzetten voor de ontwikkeling van stadsnatuur. Van het efficiƫnt inzetten van de schaarse ruimte in de stad, en het bieden van een canvas waarop de natuur grip krijgt tot het ruimte geven aan de natuur die zijn eigen weg vindt.

Expositie KunstLoc

REDD Landscapes is door KunstLoc Brabant gevraagd als co-curator van de tentoonstelling, Binnen deze rol traden we op als sparringpartner in de ontwikkeling van een narratief, het te presenteren werk en een levende groene laag in de expositie.

De expositie is publiek toegankelijk en te zien in de LocHal in Tilburg. De expo toont het werk van: Hein van Duppen, Erwin Lichtenegger, Studio Sway, Lady Penelope, Studio Klarenbeek en Dros, Studio 1:1, The Urban Jungle Project, Victor Retel Helmrich, Urban Reef, Mirte van Laarhoven, Matilde Boelhouwer, Merle Bergers en Hans van Lunteren.

Klik hier voor meer informatie

Header foto: Marit Bijkerk
Fotografie expositie: Joris Buijs